Vrijdag 03 December 2021
Parochieel Kerkkoor Goirke - St. Caeciliafeest - met 3 koorjubilarissen 2011

   2011: 25 november. St. Caeciliafeest - met 3 koorjubilarissen

St. Caeciliafeest - met 3 koorjubilarissen

Jaarlijks kennen we in het muziekwereldje en dus ook bij de koren het fenomeen: Caeciliafeest en ook het Kerkkoor Goirke vormt daarop geen uitzondering.
Vrijdag 25 november 2011 was het weer zover en onze leden, onze donateurs en genodigden - indien mogelijk met hun partners - werden met koffie/thee en een heerlijk stuk progrestaart al om 19.00 uur verwelkomd in het feestelijk versierde parochiehuis aan de Vredeman de Vriesstraat.

Shanty- koor Efteling Ahoi Om 20.00 uur werden de aanwezigen verrast door een optreden van het Shanty- koor Efteling Ahoi.
Alle koorleden zijn medewerkers of oud-medewerkers van de Efteling en de geldelijke vergoeding voor hun optreden wordt gedoneerd aan Villa Pardoes.
Ook het bedrag verzameld in een matrozenpet van 142,00 zal een welkome bijdrage voor dat doel zijn.

Bron: Ad van Beurden

Mevrouw Corrie Korremans DRIE Leden van het Kerkkoor Goirke hadden een jubileum te vieren in 2011 en dat heuglijke feit werd door de voorzitter in zijn toespraak aangehaald en ieder werd afzonderlijk gememoreerd.
Het betrof mevrouw Corrie Korremans en de heer Marinus van Hest, die al 40 jaar zingen in een kerkkoor en de heer Dieu Donders voor 25 jaar trouwe kerkkoor dienst.


Bron: Ad van Beurden

Marinus van Hest   Dieu Donders
Bron: Ad van Beurden                                                           Bron: Ad van Beurden

De onderscheidingen - in respectievelijk goud en zilver werden opgespeld door Pastor Sjack Willemen, die in zijn toespraak de grote saamhorigheid en kwaliteit van het koor nog eens extra onderstreepte.

Rinus de stratenmaker Wat later op de avond had de commissie Rinus de stratenmaker ( Rinus van Berkel ) uitgenodigd, welke op treffende en humoristische wijze - met de vooraf ingefluisterde informatie over bepaalde koorleden - wist te verwoorden en dit tot grote hilariteit van de overigen.


Dirigent Jos Vingerhoets werd speciaal door hem in het zonnetje gezet omdat het dit jaar precies 30 jaar geleden was, dat hij dirigent werd van het toenmalige Mannenkoor Goirke.
Onder het genot van een drankje en warme en koude hapjes was het weer genieten van een fijne avondvullende St. Caecilia - avond met dankzegging aan de commissie voor hun geweldige inzet.


Bron: Ad van Beurden

Uw voorzitter:
Jan van de Put


    Terug naar overzicht NIEUWSBRIEVEN